Hihetetlen eredmények gyorsan és hatékonyan

Gondolom nem csak én vagyok úgy azzal a ténnyel, hogy bár nagyon fontosnak érzem az egészségemet, azonban valahogy mindig önmagamra és persze a mozgásra, a folyamatos testtudatos edzésre van a legkevesebb idő. Ebből pedig persze az adódik, hogy mivel az ember szeretne fitt lenni, jól kinézni, az edzésre mindig szakít időt, azonban a nyújtás és a regenerációs idő meghagyása már nem mindig annyira fontos a számunkra. Persze mindenki meghallgatja ezer helyről, hogy ez nem veszélytelen játék, de amikor rohanni kell, akkor bizony nem jut lehetőség a megfelelő nyújtás idő meghagyására. Én is így voltam nem is egyszer sajnos. Ennek persze meg is lett az eredménye.

Az egyik futásom után sajnos arra lettem figyelmes, hogy egy éles, kés szerű fájdalom szúrja a csípőmet minden egyes lépésnél. Persze azonnal hűteni kezdtem és mindennapos nyújtásra vettem rá magam. Nem lett jobb azonban egy hét alatt sem. Orvoshoz is ellátogattam, aki mindösszesen azt javasolta, hogy pihentessem magam. Én persze világ életemben mozogtam, és pontosan tudtam, hogy nem hoz megoldást, hogy ha az ember semmit sem csinál. Persze fontos volt, hogy legyen egy olyan orvosi vélemény a kezemben, amivel aztán alternatív terapeuta segítségét kérhetem.

Nem könnyű manapság olyan szakembert találni az alternatív sport terápia világában, aki egyszerre képzett elméleti és gyakorlati szinten, megfelelő technikával tud lazítani, de tornáztat is ha kell és persze a kinesiotape világának ismeretéről nem beszélve. Én is viszonylag sokáig keresgéltem, de aztán egy sport társam javaslatára a Lamiris oldalt kerestem fel, ahol már a leírásokkal is pontos képet kaptam arról, hogy jó kezekben leszek. Nem volt rövid a folyamat, mert mikro szakadások lehettek az izomzatomban a folyamatos nyújtáshiány miatt, de folyamatos közös munkával, a masszázs, a csontkovácsolás és a kinesiotape segítségével ma már teljesen egészséges vagyok.

Ami nekem nagyon fontos volt az az, hogy a terápia alatt sem kellett abbahagynom a mozgást, hiszen a kinesiotape ragasztás segítségével az alternatív sport terápia alatt is folyamatosan tudtam futni és mozogni, falat másztam és a kitűzött spartan race versenyemet is teljesítettem, mert nagymértékű támogatást és segítséget adott nekem a szalag és a tűpontos ragasztás.

Mindenkinek csak javasolni tudom, hogy ha sportsérülés nehezíti az életét, akkor keresse fel a www.lamiris.hu oldalt, foglaljon időpontot és kezdje meg a terápiát mielőbb, mert Mariann professzionális sport rehabilitációs segítséget fog tudni nyújtani a mozgás megtartása mellett. Persze ma már sok helyen el lehet érni akár a csontkovácsolás, akár a masszázs lehetőségét, de mindig kulcsfontosságú, hogy az ember jó terapeuta mellett döntsön, aki pontosan tudja mit csinál, tökéletes gyakorlat van a keze alatt és nem csak a könyvekből meríti a tudását. Az ugyanis nem szokott elegendő lenni.