A legnagyobb segítség a kezdetekhez

Amikor az ember egy vállalkozás alapításában dönt még fogalma sincs, hogy milyen kemény fába vágja a fejszéjét. Nem csak a papírmunka és a hivatali ügyintézés nehézségei miatt, hanem bizony számtalan olyan tényező miatt, amiről a kezdetekben azt gondolja, hogy bátran és jól meg fog tudni birkózni, de aztán az élet mást mutat. Azért tudom ezt ennyire kategorikusan kijelenteni, mert én is ezen mentem keresztül, és bizony mindezek mellett nagyon sok ember, akire azt hittem a végsőkig számíthatok negatív véleményt csepegtetett belém folyamatosan, ami az önbizalmamnak nagyon nem tett jót. A nehézségek mellett azonban sikerrel szerettem volna venni az akadályokat, ezért úgy döntöttem, hogy számos kérdésben külső segítséget fogok igénybe venni.

Így kerültem kapcsolatba a Kogwheel munkatársaival, és azon is belül az assessment center szolgáltatásukkal, ami hihetetlen nagy segítséget nyújtott abban, hogy a kezdeti tervezéskor, amikor a munkavállalók kiválasztása zajlik, már a megfelelő paraméterek és tervek szerint történjen a különböző pozícióra alkalmas emberek megválasztása. Persze ez annyira jól sikerült, hogy a kezdeti időszakban is már folyamatos növekedést tudott elérni a cég, hiszen iszonyatosan stabil alapokon építkezhetett, ami alapvetően meghatározta a sikerességet abban az időben.

Azóta is folyamatosan együtt dolgozunk ezzel a céggel és tényleg csak ajánlani tudom a munkájukat, hiszen nekünk sem a stresszkezelés, sem a kommunikáció, a panaszkezelés, de még a vállalati jó légkör és hangulat megtartása sem okozott sosem gondot. Ez pedig nagyon sok energiát és időt hagyott a vállalat további építésére, új pályázatok és munkák vállalására, így a további fejlesztésre és növekedésre, aminek hatására ma már egy kifejezetten stabil lábakon álló és folyamatosan fejlődő vállalatot tudhatok magaménak.